Στο πλαίσιο του έργου Cult2Routs του interreg Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020 για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου τουρισμού του Δήμου Νεστορίου, πραγματοποιήθηκε την παρασκευή Παρασκευή 23 Απριλίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νεστορίου , δημόσια διαβούλευση. 

Στην διάρκεια των εργασιών Κατατέθηκαν προτάσεις που σχετίζονται με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής  καθώς επίσης  και ενδιαφέρουσες προτάσσεις  για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον  Δήμο. 

Την διαδικασία των εργασιών της διαβούλευσης από πλευράς  του Δήμου Νεστορίου συντόνισε η υπεύθυνη αντιδήμαρχος  τουρισμού  και πολιτισμού  κ. Ιωάννα Νταούτη. 

Παραβρέθηκαν  επίσης ο αντιδήμαρχος  κ.  Αργύρης Κεραμάρης  καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κα. Ανδρομάχη  Σουκαλοπούλου. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κλήθηκαν από τον Δήμο Νεστορίου και παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη  συνάντηση τοπικοί φορείς του τουρισμού, μέλη του σωματείου αρχηγών βουνού Ελλάδος, ιδιοκτήτες καταλυμάτων της περιοχής και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here