Το μαχαίρι εντοπίστηκε κοντά σε γέφυρα στην περιοχή των κοιμητηρίων Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη – «Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή είχε υποδείξει πού ειναι το μαχαίρι, το κράνος και τον “Ντίνο”» δήλωσε στο protothema.gr ο Απόστολος Λύτρας

Εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, το μαχαίρι τύπου «καράμπιτ», με το οποίο εικάζεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το «κάραμπιτ» φέρεται να βρέθηκε, μαζί με ένα κράνος και λοστούς, στην περιοχή των κοιμητηρίων, την περασμένη εβδομάδα και έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να εξεταστεί αν είναι το όπλο, το οποίο προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο είχε υποδείξει, κατά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια, ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με το συγκεκριμένο μαχαίρι ο 25χρονος επονομαζόμενος «Αθηναίος» τραυμάτισε τον Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουμαρόπουλος έχει παραδεχτεί ότι ήταν αυτός που κρατούσε το δρεπάνι.

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή είχε υποδείξει πού ειναι το μαχαίρι, το κράνος και τον “Ντίνο”. Περιμένουμε την ιατροδικαστική, γιατί δεν υπάρχει κανένα χτύπημα με το δρεπάνι. Του έπεσε κατευθείαν» ανέφερε στο protothema.gr ο συνήγορος του Κουμαρόπουλου, Απόστολος Λύτρας.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here