Οι μικροί αθλητές του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, αφού ενημερώθηκαν για θέματα διατροφής των αθλητών και πραγματοποίησαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ακαδημίες μπάσκετ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Το πρωινό του Σαββάτου 17/10/2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα «Σωστή Διατροφή και Άσκηση από την Ειδική Διατροφολόγο- Διαιτολόγο Κογιοπούλου Θωμαή με τη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών και των γονέων τους. Από την όλη παρουσίαση και συζήτηση που εξελίχθηκε, όλοι αποκόμισαν σημαντικές πληροφορίες για το σωστό τρόπο της καθημερινής διατροφής.

Το πρωί της Κυριακής 18/10/2015 πραγματοποιήθηκε τουρνουά των ακαδημιών του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και των ακαδημιών του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς. Έλαβαν μέρος το Προπαιδικό τμήμα και τα τμήματα των Μίνι. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε μια πολύ ωραία φιλική ατμόσφαιρα, όπου οι αθλητές μας χάρηκαν για τη συμμετοχή τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απόκτησαν πλούσιες εμπειρίες για περαιτέρω βελτίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here