Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ οι ποινές των ποδοσφαιριστών μετά και τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής ημέρας, όπου το ποινολόγιο στον 3ο όμιλο ήταν ιδιαίτερα πλούσιο σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες (σύνολο 35)!!!

Οι περισσότερες ποινές όπως είναι γνωστό σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, όπου συνολικά είχαμε 8 κίτρινες κάρτες και 5 κόκκινες!!! εκ των οποίων η Καστοριά «χρωματίστηκε» με 3 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες.

Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές των «γουναράδων» είναι ΔΥΟ (2) αγωνιστικές και πρόστιμο 20 ευρώ, στον Άγγελο Βενέτη και Κάσα Αντί Μεζγίτ, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα με αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Επίσης, ΜΙΑ (1) αγωνιστική και πρόστιμο 13 ευρώ τιμωρήθηκε ο Στέργιος Πατσίκας (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα), όπως επίσης και ο Βασίλης Μηλιάτης, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από το αυριανό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανλευκάδιο.

Χρηματική ποινή 300 ευρώ στον Αστέρα Παραποτάμου

Από την επεισοδιακή όπως εξελίχθηκε αναμέτρηση της Καστοριάς στον Αστέρα Παραποτάμου, οι γηπεδούχοι, πέρα από τις 4 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες που είχαν στον αγώνα, επιβαρύνονται και με χρηματική ποινή 300 ευρώ, σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ. 1, περ. β.γ, επειδή , το οποίο αναφέρεται στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που αντίκρισαν την κίτρινη και κόκκινη κάρτα σε ένα ματς, δηλαδή  σύνολο ΕΞΙ (6) ποδοσφαιριστές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here