Ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και δύο ποδηλάτες, σημειώθηκε γύρω στις 10.20 το πρωί στον δρόμο Χορτιάτη-Θεσσαλονίκης, πριν από το Ασβεστοχώρι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο ένας εκ των δύο ποδηλατών, 19 ετών, τραυματίστηκε πιο σοβαρά και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο (και όχι στον «Άγιο Παύλο», όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες). Ο δεύτερος τραυματίστηκε πιο ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τους δύο τραυματίες βρίσκονταν άλλοι δύο συναθλητές τους, που είναι καλά στη υγεία τους.
Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα οι ποδηλάτες φαίνεται να παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο 19χρονοι, που φέρονται ως μέλη ποδηλατικού συλλόγου, κινούνταν μαζί με δύο ακόμη ποδηλάτες- συναθλητές τους, στο ρεύμα προς Χορτιάτη, ενώ ο 68χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, το όχημα του 68χρονου παρέσυρε τους δύο από τους τέσσερις ποδηλάτες, με συνέπεια να τους τραυματίσει. Οι υπόλοιποι ποδηλάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Ο 68χρονος οδηγός συνελήφθη.

naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here