Για το περιστατικό με την σύλληψη οδηγού ταξί στην Καστοριά, μίλησε σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού TAXITIME, Ευθύμης Μπέλλος.

Αρχικά ο κ. Μπέλλος δήλωσε για το περιστατικό: «η κλήση δεν έγινε από τους πελάτες άλλα από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου χωρίς να πουν τον προορισμό. Από εκεί τους παρέλαβε και τους πήγε στον προορισμό (Αγία Κυριακή). Οι άνθρωποι μιλούσαν αγγλικά, ο συνάδελφος δεν γνώριζε την γλώσσα, σταμάτησε στη Βαν Φλιτ σε κάποιον γνωστό του και τον ρώτησε αν μπορεί να συνεννοηθεί αυτός γιατί δεν καταλάβαινε τι του έλεγαν. Ο κύριος του είπε ότι θέλουν να πάνε στην Αγία Κυριακή» και συμπλήρωσε: «το ταξίμετρο λειτουργούσε κανονικά και έγραψε 22 ευρώ».

Ενώ, μίλησε και για την ενημέρωση που είχαν από την Ασφάλεια: «αυτό που είχαμε ενημερωθεί από την Ασφάλεια είναι ότι σε περίπτωση που ζητήσουν κάποια μεταφορά αλλοδαποί θα πρέπει να ενημερώσουμε την Ασφάλεια και αυτή θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε».

Μάλιστα, ο κ. Μπελλος δήλωσε πως έχει δοθεί εντολή στους στα μέλη του συνεταιρισμού να μην ξαναπάρουν δρομολόγιο κανέναν αλλοδαπό, ενώ, διευκρίνισε ότι είναι εντολή για τον δικό τους συνεταιρισμό (TAXITIME).

Τέλος, δήλωσε: «Ο συνάδελφος που συνελήφθη είχε πάνω του 10 ευρώ. Δικά του. Και 22 ευρώ που πληρώθηκε από το δρομολόγιο. Η απόδειξη του ταξιμέτρου υπάρχει. Υπάρχει και η κλήση καταγεγραμμένη την οποία έχω καταθέσει στην εισαγγελέα».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη δήλωση του κ. Ευθύμη Μπέλλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here