Τη συνέχεια στο… σήριαλ των δικαστηρίων αποφάσισε σήμερα η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς. Έχου?? συμπληρωθεί σχεδόν 17 μήνες από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν και διεξήχθη η γενική συνέλευση και οι εκλογές της ΕΠΣ Καστοριάς για να ακολουθήσουν ενστάσεις, ασφαλιστικά μέτρα, ορισμός προσωρινών διοικήσεων, ανατροπές αποφάσεων κ.α. μεταξύ των δύο παρατάξεων, ενώ ακόμη το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό…

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΣ Καστοριάς με θέμα τη λήψη απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν άκυρες οι εκλογές του Φεβρουαρίου 2014, το ΔΣ είχε να αποφασίσει μεταξύ της διενέργειας εκλογών ή άσκησης έφεσης κατά της απόφασης.

Η πρώτη περίπτωση είναι γεγονός ότι θα έδινε ένα οριστικό τέλος στη… διαμάχη των δύο παρατάξεων, αφού από τις εκλογές θα προέκυπτε μIα κανονική και όχι προσωρινή διοίκηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η δεύτερη περίπτωση θα έδινε συνέχεια στο σήριαλ των δικαστηρίων, με την ΕΠΣ να εξακολουθεί να έχει προσωρινή διοίκηση και να αναμένει την απόφαση της έφεσης, που σημαίνει ότι αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται κάποιους μήνες ακόμη, η οποία όμως απόφαση, θα είναι και η οριστική.

Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας της συνεδρίασης της ΕΠΣ Καστοριάς ήταν 6-5 υπέρ να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης. Η παράταξη του Κώστα Γκίτσιου, που έχει και την πλειοψηφία στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς, ψήφισε ομόφωνα ΝΑΙ υπέρ της έφεσης, ενώ, αντίθετα, και υπέρ των εκλογών, τάχθηκε η παράταξη του Δημήτρη Τριανταφύλλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here