Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο πρώην αντινομάρχης και πρώην δήμαρχος Νεστορίου, Πασχάλης Γκέτσιος, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου στις 16:30 μ.μ. στον Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Καστοριάς. Η σορός θα είναι στην εκκλησία στις 16:00 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Κάτω Νεστορίου. Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει σύμφωνα με την οδηγία για την αποφυγή διασποράς του Covid-19

Ο Πασχάλης Γκέτσιος, οδοντίατρος στο επάγγελμα, είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα και μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει δήμαρχος Νεστορίου την περίοδο 2014-2019.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νατσούλης, η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και σε πολύ πρόσφατη επικοινωνία τους έλεγε πως δεν θα σταματήσει να παλεύει για τη ζωή του. Ήθελε μάλιστα να παραχωρήσει συνέντευξη για να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν, αλλά δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Η sentra εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Ο πρώην Νομάρχης Καστοριάς, Κώστας Λιάντσης για τον χαμό του Πασχάλη Γκέτσιου

Συλλυπητήριο μήνυμα Μαρίας Αντωνίου
Σήμερα έφυγε από κοντά μας μία ξεχωριστή προσωπικότητα για τον τόπο μας, την Καστοριά, ο πρώην Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος.
Η απώλειά του βύθισε όλους εμάς, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία στο πένθος.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας πολύ αγαπητός δήμαρχος, αφήνοντας σημαντική προσφορά στον Δήμο που υπηρέτησε. Αξιοπρεπής, δυναμικός, έντιμος και ειλικρινής άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη…
Καλό ταξίδι φίλε Πασχάλη !
Μαρία Αντωνίου

Συλλυπητήριο μήνυμα Ολυμπίας Τελιγιορίδου
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπημένο πρώην Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο. Πάντα χαμογελαστός, ευγενικός και ακούραστος. Ένας έντιμος άνθρωπος που είχε για όλους μια καλή κουβέντα. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη.
Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη Κική και όλους τους οικείους του.
Ολυμπία Τελιγιορίδου

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιάννη Κορεντσίδη

Σήμερα χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια τον τόπο μας, έναν άνθρωπο δημιουργικό, ευφυή, αισιόδοξο, έναν αγαπητό φίλο.
Ο Πασχάλης Γκέτσιος διένυσε μια μακρά διαδρομή στα κοινά και άφησε το δικό του αποτύπωμα στα πολιτικά πράγματα του Νομού Καστοριάς.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Κική, και τους οικείους του.
Γιάννης Κορεντσίδης
Δήμαρχος Καστοριάς

Συλλυπητήριο μήνυμα Κωνσταντίνου Δημητριάδη
Σήμερα πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πρώην δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου ύστερα από την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του.
Ο εκλιπών υπήρξε μία χαρισματική πολιτική φυσιογνωμία με αξιόλογη δράση στο Δήμο Νεστορίου αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αφήνοντας τη σφραγίδα του με όπλα τις σταθερές ηθικές αξίες που διέθετε και με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που ανέκυπταν κάθε στιγμή.
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.
Κωνσταντίνος Δημητριάδης

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου «Αθανάσιος Χριστόπουλος»
Ο Σύλλογος «Αθανάσιος Χριστόπουλος» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στο μέλος μας Βασιλικη Γκουγκουλιτσα για την εκδημία του συζύγου της Πασχάλη Γκέτσιου.
Καλό Παράδεισο.
Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς Αθανάσιος Χριστόπουλος

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Κασαπίδη
Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Πασχάλη Γκέτσιου. Ο Πασχάλης Γκέτσιος τίμησε την επιστήμη του και την αυτοδιοίκηση. Υπηρέτησε τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης για πολλά χρόνια, με σθένος και αποφασιστικότητα. Μετέτρεψε σε σκοπό ζωής την προσφορά στην κοινωνία και στον τόπο του. Υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα, αγωνιστής, οικογενειάρχης. Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος και τιμιότητα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Γιώργος Κασαπίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα Πάνου Κεπαπτσόγλου
Με έναν δικό σου τρόπο κατάφερνες να γεφυρώνεις τις διαφορές. Να διδάσκεις με την καλοσύνη και την προσφορά σου. Αθόρυβα και πάντα χαμογελαστά. Τόσο στη ζωή σου, όσο και στην αυτοδιοίκηση δεν το έβαλες ποτέ κάτω. Ούτε καν τώρα, στην πιο κρίσιμη και καθοριστική σου μάχη. Ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνες… Μαζί με όλα τα άλλα κρατάω και το θάρρος σου. Καλό ταξίδι φίλε Πασχάλη.
Πάνος Κεπαπτσόγλου

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Δέσποινας Κοζατσάνη

Η απώλεια του Πασχάλη Γκέτσιου μας θλίβει όλους και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική μας κοινωνία. ‘Έφυγε από κοντά μας, ένας πολιτικός με αγάπη για τον τόπο του, ένας συνάδελφος ιατρός, μα πάνω απ΄ όλα έφυγε “ο άνθρωπος” Πασχάλης.
Θα σε θυμόμαστε  πάντα με το πλατύ σου χαμόγελο, την απλότητα και την ανθρωπιά σου.
Τα λόγια, από μόνα τους, δεν μπορούν να περιγράψουν τον Πασχάλη…
Εκφράζω τα προσωπικά μου ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς επίσης μεταφέρω και την λύπη όλων των υπαλλήλων της Π.Ε. Καστοριάς.
Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε, συνάδελφε Πασχάλη.
Δέσποινα Κοζατσάνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here