Στα 81 του χρόνια, ένας από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους, ο Χάρης Παπαγεωργίου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1936 στην Αθήνα. Με τη δημοσιογραφία άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά το 1965, στην εφημερίδα «Δημοκρατική Αλλαγή», στο αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο αγάπησε και υπηρέτησε με πάθος σε όλη τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του σταδιοδρομίας.

Εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες, όπως η «Νέα Πολιτεία», η «Αθηναϊκή», η «Ελευθερία», η «Αθλητική Ηχώ», το «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», η «Απογευματινή», η «Ώρα για ΣΠΟΡ» και η «Μεσημβρινή», από όπου συνταξιοδοτήθηκε, ωςεπικεφαλής του αθλητικού τμήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, στην μακρά και επιτυχημένη πορεία του στον αθλητικό χώρο, συνέδεσε το όνομά του με το ρεπορτάζ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τα οποία κάλυψε επί σειρά ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του, ιδιαιτέρως την αγαπημένη του κόρη, συνάδελφο Φωτεινή Παπαγεωργίου και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η κηδεία του Χάρη Παπαγεωργίου θα γίνει το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11 π.μ. στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.

Συλληπητήρια ανακοίνωση εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του συναδέλφου, αθλητικού συντάκτη, Χάρη Παπαγεωργίου.
Στη μακροχρόνια δημοσιογραφική σταδιοδρομία του, διακρίθηκε για την επαγγελματική ευσυνειδησία, το ήθος και την ευπρέπειά του.
Υπήρξε στήριγμα για πολλούς νέους συναδέλφους, καθώς προσέφερε απλόχερα τη βοήθειά του.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here