Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της Ομόνοιας Βογατσικού, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Νίκο Τραυλό.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Σύμφωνα με πληροφορίες της sentra.com.gr οι ιθύνοντες της Ομόνοιας τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και τον έχουν εντάξει στο δυναμικό τους.

Ο Νίκος Τραυλός είναι ένας ποδοσφαιριστής πολυεργαλείο για κάθε προπονητή, έχει πλούσια εμπειρία από την Δ΄, την Γ΄, αλλά και την Β΄Εθνική κατηγορία. Έχει γεννηθεί τον Ιούλιο του 1986 και η θέση του είναι -κυρίως- στο κέντρο αλλά μπορεί άνετα να βρεθεί και στα μπακ!

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Λαμία, στον Πλατανιά, στον Πυρσό Γρεβενών και υπηρέτησε για πολλά χρόνια την ομάδα της Κοζάνης ως αρχηγός. Ενώ σε μικρή ηλικία ήταν μέλος της Κ20 του Παναθηναϊκού.

Στα αξιοσημείωτα της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι η συμμετοχή του με την Κοζάνη στο κύπελλο Ελλάδος και έχει μάλιστα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Παναθηναϊκό (δείτε παρακάτω φωτογραφίες).

Τέλος, να αναφέρουμε πως είναι μια προσθήκη στην ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη που θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της.

Το βιογραφικό του σύμφωνα με το transfermarkt.com:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here