Διαγωνισμό συγγραφής έκθεσης για τελειοφοίτους Λυκείου είχε διοργανώσει πριν από δυο μήνες ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς.

Θέμα της έκθεσης ήταν: «Ανατρέχοντας στα τελευταία σχολικά σας χρόνια, τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει για να ξαναζωντανέψει ο διαχρονικός πολιτισμός του Νομού Καστοριάς και η πρόσφατη ιστορία του;»

Είχαν λάβει μέρος δέκα μαθητές και μαθήτριες.

Η απονομή των βραβείων στα παιδιά των οποίων οι εκθέσεις διακρίθηκαν έγινε χθές, κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η Πηνελόπη Μπουρλή από το 1ο ΓΕΛ Καστοριάς, το δεύτερο η Ειρήνη Μιχάλτση επίσης από το 1ο ΓΕΛ Καστοριάς και το τρίτο η Αιμιλία Κυριάζου από το 2ο ΓΕΛ Καστοριά. Οι τρεις πρώτες έλαβαν χρηματικά έπαθλα. Σε όλους όσοι συμμετείχαν,  δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Χορηγός φέτος του διαγωνισμού ήταν ο Γρηγόριος Χατζηελευθεριάδης ο οποίος δέχτηκε να συμβάλλει μετά από παρότρυνση του συντοπίτη μας επίτιμου διευθυντή της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία Αθηνών Βασίλειου Τσεμάνη.

Διαβάστε περισσότερα στη: fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here