Έκκληση για βοήθεια στον συντοπίτη μας κτηνοτρόφο Δημήτρη Νικολαΐδη που από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η κτηνοτροφική μονάδα του, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, Μπάμπης Καραταγλίδης.

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:

Πράξη Συμπαράστασης

Στις 26 Αυγούστου συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός. Λόγω πυρκαγιάς καταστράφηκε ολοσχερώς η κτηνοτροφική μονάδα του συντοπίτη μας κτηνοτρόφου Δημήτρη Νικολαΐδη. Ευτυχώς δεν χάθηκε το ζωικό τους κεφάλαιο που αποτελείτε από 150 βοοειδή, όμως καταστράφηκαν ολοσχερώς τα μηχανήματα του ο εξοπλισμός και το απόθεμα ζωοτροφών που είχε φροντίσει να έχει για την επόμενη χρονιά. Η ζημιά είναι μεγαλύτερη των 100 χιλιάδων ευρώ.

Το Επιμελητήριο μας απευθύνεται στα μέλη του και στους κατοίκους της Καστοριάς με σκοπό να βοηθήσουμε τον κύριο Νικολαΐδη ο οποίος βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Από το υστέρημά μας ο καθένας μας με όποιο ποσό μπορεί να στηρίξει δείχνοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βιώνει ο συμπολίτης μας ο οποίος σε ένα βράδυ είδε να καίγονται οι κόποι μιας ζωής.

Αριθμός λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς

GR6001712360006090010068585

Νικολαΐδης Δημήτριος. τηλ. 6980549748

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here