Εκλογές Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς – Δημιουργία συνδικαλιστικού συνδυασμού «Δυναμική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Καστοριάς».

Σε μία περίοδο όπου ο Έλληνας αστυνομικός δοκιμάζεται καθημερινά όσο ποτέ άλλοτε και όπου ο Αστυνομικός συνδικαλισμός κατά κοινή ομολογία ολισθαίνει σε μικροπολιτικά μονοπάτια και εξυπηρετεί κυρίως ατομικά συμφέροντα, απόφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν συνδικαλιστικό συνδυασμό με σκοπό την διασφάλιση των δικαιωμάτων αλλά και την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των Αστυνομικών της Καστοριάς, την «Δυναμική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Καστοριάς».

Είμαστε μία νέα κίνηση αστυνομικών παλαιών και νέων, με κύριο στόχο την δημιουργία μίας υγιούς συνδικαλιστικής παράταξης στην περιοχή της Καστοριάς, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, που παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους συναδέλφους, χωρίς αποκλεισμούς, ώστε να μπορούν όλοι να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις τους.  

Πιστεύουμε στον υγιή συνδικαλισμό που βασίζεται στις δημοκρατικές αξίες και διαδικασίες, χωρίς εκφοβισμούς και που εκφράζεται μέσα από τις προτάσεις, τον διάλογο, την ισότιμη μεταχείριση και την ισονομία των μελών.  

Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού αλλά και η ανάδειξη του Αστυνομικού λειτουργήματος στην Ελληνική κοινωνία.  

Η ομάδα μας η οποία θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές αποτελείται από Αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιώνς της Περιφέρειάς μας με αλφαβητική σειρά:
Γιαννοπούλου Ελένη
Δραγώνα Κωνσταντίνο
Δραγώνα Χρήστο
Ηλιάδη Γεώργιο
Καψιμάλη Κωνσταντίνο
Μητσάνη Δήμο
Μητσάνη Χρυσάνθη
Μπάτζιου Ιωάννα
Παγούνη Γεώργιο
Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο
Συριοπούλου Παναγιώτα

Φυσικά είναι ευπρόσδεκτος κάθε συνάδελφος που επιθυμεί να συμμετέχει στο σχήμα μας.

Το μονο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι στην προσπαθειά μας αυτη θα εργαστούμε μεθοδικά, με διαφάνεια, με καθαρό μυαλό και υγιή σκέψη και θα πορευθούμε  με ήθος και αξίες όπως αλληλεγγύη και συναδελφικότητα με γνώμονα πάντα την αλήθεια προς τον συνάδελφο.

Διεκδικούμε λοιπόν την ψήφο των συναδέλφων μας και τους καλούμε να συστρατευθούν στην δύσκολη αυτή κοινή μας προσπάθεια όπου δεν περισσεύει κανείς, γιατί η ευθύνη για το μέλλον επιμερίζεται σε όλους μας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here