Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ο φύλακας ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο εκρηκτικών ΕΛΤΕΚ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Πρόκειται για άνδρα 25 ετών ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το εργοστάσιο στο νοσοκομείο, μετά το συμβάν που σημειώθηκε στις 08.40. Πηγές του νοσοκομείου υπογραμμίζουν στο ThessToday.gr ότι ο συγκεκριμένος άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πάντως, έως τώρα, ο 25χρονος ελαφρά τραυματίας είναι ο μοναδικός που έχει διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, με τους γιατρούς να αναμένουν τις εξελίξεις για τον εντοπισμό των αγνοούμενων εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρήστος Τριγώνης δήλωσε στο ThessToday.gr ότι παραμένουν άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη στο εργοστάσιο, ενώ τόνισε πως «το κτήριο δεν ισοπεδώθηκε μόνο, αλλά εξαϋλώθηκε».

Πηγές από τον δήμο Γρεβενών τονίζουν στο ThessToday.gr ότι το σημείο έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και 30 χιλιόμετρα μακριά.

Περίπου 10 άτομα εργάζονται στο εργοστάσιο ΕΛΤΕΚ

Το εργοστάσιο είναι της εταιρίας ΕΛΤΕΚ η οποία ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στους Αγαλαίους του Δήμου Γρεβενών. Εκπρόσωποι του Εργατοϋπαλληλλικού Κέντρου Γρεβενών δήλωσαν στο ThessToday.gr ότι σε αυτό εργάζονται περίπου 10 άτομα συν τους ανθρώπους ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here