Επηρεάζονται από σήμερα το βράδυ Ηπειρος, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Αναλυτική πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη

Ο καιρός τρελάθηκε! Από τον καύσωνα και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, το σκηνικό του καιρού αλλάζει ξανά με βροχές, καταιγίδες, μέχρι και χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μεταβολή του καιρού θα έχουμε από σήμερα το βράδυ από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Δευτέρα

Από τις απογευματινές ώρες η Ηπειρος, η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα η Δυτική Μακεδονία

Από τις βραδινές ώρες θα επηρεαστούν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Τρίτη

Επηρεάζονται η Χαλκιδική, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Τις πρωινές ώρες θα επηρεαστούν οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Από το μεσημέρι πιθανώς να επηρεαστούν η Στερεά Ελλάδα και η Θεσσαλία

Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα πλήξουν τα ηπειρωτικά,ενώ την Πέμπτη θα επηρεαστούν οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here