Πληροφορίες μας κάνουν λόγο για νέο θετικό κρούσμα στην Καστοριά.

Το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα αφορά σε 44χρονη γυναίκα από την Καστοριά.

Το αποτέλεσμα του τεστ έφτασε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα της έχουν συστήσει να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ γίνεται ιχνηλάτιση των επαφών της.

UPD: Στην μονάδα που εργαζόταν η 44χρονη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουν ληφθεί δείγματα από τους συναδέλφους της.

Π. Δοκόπουλος: Σε επιφυλακή ο δήμος Καστοριάς – Ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα

Ψυχραιμία και όχι πανικό συστήνει o αντιδήμαρχoς Κοινωνικής Μέριμνας, Πέτρος Δοκόπουλος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του η sentra.com.gr. 

Όπως σημείωσε, ο δήμος Καστοριάς έχει πλέον την εμπειρία και είναι πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ώστε να γίνει ότι χρειαστεί.

Σημείωσε παράλληλα ότι το νέο αυτό κρούσμα είναι ένα «καμπανάκι» που δείχνει ότι η πανδημία είναι ακόμη εδώ, σε όλο τον κόσμο, και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο του εαυτού μας όσο και των υπολοίπων.

Αναφορικά με το νέο κρούσμα σημείωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και πάντα σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Επίσημη ενημέρωση από το δήμο Καστοριάς για το νέο κρούσμα

Σύμφωνα με ενημέρωση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, εμφανίστηκε, έπειτα από 76 ημέρες, ένα νέο θετικό κρούσμα Covid-19.

Ο Δήμος Καστοριάς, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες οδηγίες μεριμνά για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας σύμφωνα με τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιασδήποτε περαιτέρω πληροφορίας και άλλων  προσωπικών δεδομένων όπως επίσης και άλλων στοιχείων για τα περιστατικά Covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here