Πολλά και συνεχή είναι τα δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας για τη FurExcellenceinAthens, 2017.

Τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και τους Έλληνες γουνοποιούς καθώς προβλήθηκαν σε ΜΜΕ μεγάλης κυκλοφορίας και εγκυρότητας. Οι εφημερίδες Izvestia, MirNovosti, αναφέρθηκαν με εκτενή δημοσιεύματα και αφιερώματα στη Fur Excellence in Athens 2017 , τη μεγάλη εμπορική κίνηση αλλά και στις άριστες εντυπώσεις των επισκεπτών από τη Διεθνή Έκθεση και την Ελλάδα γενικότερα. «Το γεγονός ότι το ενδιαφέρον για γούνες από ρώσους λιανοπωλητές αυξάνεται το απέδειξε η έκθεση FurExcellenceinAthens.

Η ρωσική γλώσσα ακούγεται εδώ πιο συχνά από ό, τι η ελληνική, και φράσεις όπως «πρέπει να πάρουμε, τέτοιες τιμές και μοντέλα είναι μοναδικά» ακούγονται σχεδόν σε κάθε περίπτερο, σχολιάζει η ElenaKhakimova. Τίτλοι όπως ««Η Ελλάδα τραβά το “γούνινο πάπλωμα” πάνω της», « αναβιώνει η παγκόσμια αγορά γούνας» αναδεικνύουν την αλλαγή της τάσης στη Ρωσική αγορά και τις σχετικές προοπτικές καθώς όπως έδειξε η Fur Excellence in Athens αλλά και τα στοιχεία ταξιδιωτικών γραφείων « η Ελλάδα θα υποδεχθεί την προσεχή θερινή περίοδο κατά 30% περισσότερους τουρίστες από πέρυσι».

Σχετικά link:

  1. http://mirnov.ru/ekonomika/potrebitelskii-rynok/grecija-tjanet-shubnoe-odejalo-na-sebja.html
  2. http://izvestia.ru/news/676250

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here