Έκθεση ζωγραφικής, των Χρήστου & Στέργιου Κοβατσιάδη με τίτλο «Όταν η Τέχνη συναντά την Ψυχή» εγκαινιάζεται την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 20:00 στον εκθεσιακό χώρο της Μονής Λαζαριστών, στην Σταυρούπολη.

Η έκθεση θα διαρκέσει από Παρασκευή 25 μέχρι και Τρίτη 29 Μαΐου 2018 με ελεύθερη είσοδο.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Χρήστου Κοβατσιάδη
Γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1967 στην Καστοριά. Ασχολήθηκε με την ζωγραφική από τα παιδικά του χρόνια και διέπρεψε σε σχολικές εικαστικές εκδηλώσεις. Μεγάλη η αγάπη και το καλλιτεχνικό του ταλέντο για την ζωγραφική.
Διοργάνωσε την πρώτη του ατομική έκθεση το 1991 στον Δήμο Καλαμαριάς. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το 1991 έως το 2013 παραμένει χωρίς καλλιτεχνική δημοσιότητα, ενώ δημιουργεί συνέχεια έργα. Ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και την πολιτική. Συμμετέχει ξανά το 2013 σε ομαδική έκθεση με Ρώσους ζωγράφους στην Καστοριά, υπό την αιγίδα του Ρώσικου προξενείου Θεσσαλονίκης. Παίρνει μέρος σε ομαδική έκθεση με το Σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο τον Νοέμβριο του 2016. Επίσης διοργανώνει ατομική έκθεση ζωγραφικής «χρώμα στο χειμώνα» στο Remezzo, στο Δήμο Καλαμαριάς τον Ιανουάριο του 2017. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις των Δήμων Νεαπόλεως-Συκεών, Αμπελοκήπων καθώς και της Τράπεζα Πειραιώς.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Στέργιου Κοβατσιάδη
Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου στον Άγιο Ήλία Καστοριάς. Τα πρώτα του σχέδια είναι από 11 ετών ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά από σχολικές εκδηλώσεις-εκθέσεις στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από τα έργα του πηγάζει το φως, η ένταση, το συναίσθημα ανάμεσα σε μορφές μιας έντονης κατάστασης πολλές φορές ακραίας! Προκαλούν το θεατή όπως και τον δημιουργό σε ένα στοίχημα ολοκληρωμένης απόδοσης του συνόλου.
Η τεχνική των 3 χρωμάτων και η τέχνη του απλού είναι η πρόκληση για τον ζωγράφο. Διοργάνωσε την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής «χρώμα στο χειμώνα» τον Ιανουάριο του 2017 στον εκθεσιακό χώρο του Remezzo, στο Δήμο Καλαμαριάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια έκθεσης: 25-29 Μαΐου
Τόπος: Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25 Σταυρούπολη.
Είσοδος Ελεύθερη

thinkfree.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here