Με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως – Η ίδια εισαγγελέας είχε χειριστεί τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη και είχε διατάξει την προφυλάκισή τους

Ελεύθερος με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου αυτόν της εγγυοδοσίας των 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο. Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού απολογούνταν επί 2,5 ώρες στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε το αδίκημα του ομαδικού βιασμού που του αποδίδεται.

Σε βάρος του, όπως επίσης και σε βάρος ενός 40χρονου Νιγηριανού καταγγελία είχε καταθέσει μια 17χρονη κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι οι δυο άνδρα την βίασαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, ενώ αρνήθηκε κατά την απολογία του την κατηγορία που του απαγγέλθηκε κάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγο για συναινετική συνεύρεση με την 17χρονη.

Η ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα (σημειωτέον και οι δύο γυναίκες και μάλιστα η εισαγγελέας προφυλάκισε Λιγνάδη και Φιλιππιδη) για τον Σεμέδο σημαίνει πρακτικά την πλήρη αθώωση του.
Ο παίχτης μάλιστα προσκόμισε το συμβόλαιό του από το οποίο προκύπτει ότι λαμβάνει καθαρές αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ και η εγγύηση που του επιβλήθηκε είναι μόλις 10.000€.

Το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος σημαίνει ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης της πράξης για την οποία κατηγορείται και ότι δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Σε δήλωσή της η εκ των δικηγόρων του Σεμέδο Μαριζάνα Κίκηρη, ανέφερε:
Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολεα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρυρων
Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα.

Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρηθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός.

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40 Νιγηριανό μάνατζερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της. Αύριο απολογείται στην ανακρίτρια ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης.

semedo_free__2_
semedo_free__4_
semedo_free__3_

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here