Έλυσε τον κύβο του Ρούμπικ σε 4,2 δευτερόλεπτα (Βίντεο & Φωτο)

Το κατόρθωμα του νεαρού καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, ενώ οι θεατές είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Ένα μοναδικό επίτευγμα κατάφερε να πετύχει ο 22χρονος Feliks Zemdegs από την Αυστραλία, λύνοντας τον γρίφο του διάσημου Κύβου του Ρούμπικ σε μόλις 4,22 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός έπσασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 6,77 δευτερολέπτων, που κατείχε ο ίδιος από το 2015, ενώ έκπληκτοι οι θεατές δεν μπορούσαν να συλλάβουν πως κατάφερε να λύσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τον γρίφο, που βασανίζει άλλους επίδοξους λύτες για μερόνυχτα.

Ο Zemdegs ασχολέιται εδώ και περίπου μια δεκαετία με τον διάσημο Κύβο, ενώ την  πρώτη φορά που το επιχείρησε χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο 22χρονος Αυστραλός δεν άφησε λεπτό από τα χέρια του τον Κύβο του Ρούμπικ, σημειώνοντας ολοένα και καλύτερες επιδόσεις, πριν καταρρίψει το πρώτο του παγκόσμιο ρεκόρ στο διαγωνισμό που είχε λάβει χώρα στην Βραζιλία το 2015.

Credit: Newsflare

Πάντως, παρά το σπάνιο κατόρθωμά του, ο Zemdegs εμφανίζεται ιδιαίτερα μετριόφρων, αναφέροντας πως ο καθένας θα μπορούσε να πετύχει ό,τι και εκείνος, αρκεί να παρακολουθούσε όλα τα σχετικά βίντεο με οδηγίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here