Έκκληση στην πολιτεία από τους εγκλωβισμένους στο Νυμφαίο του Αμυνταίου – «Τελειώνουν οι προμήθειές μας και μας εμπαίζουν» αναφέρουν μεταξύ άλλων μιλώντας στο protothema.gr

Εγκλωβισμένοι για τρίτη ημέρα βρίσκονται οι εκδρομείς και το προσωπικό στους ξενώνες του Νυμφαίου στο δήμο Αμυνταίου από την πυκνή χιονόπτωση της Πέμπτης αγγίζει το ενάμιση μέτρο.

Οι άνθρωποι αγανακτισμένοι, επικοινώνησαν με το protothema.gr καταγγέλλοντας τον δήμο Αμυνταίου και το σύστημα για αναλγησία αφού όπως τόνισαν τα μηχανήματα που υπάρχουν για το άνοιγμα των δρόμων και των απεγκλωβισμό ανθρώπων δεν επαρκούν.

Μάλιστα, όπως μας είπαν, το ειδικό μηχάνημα του δήμου το οποίο χρησιμεύει σε περιπτώσεις που το χιόνι έχει κυριολεκτικά σκεπάσει τις πόρτες των σπιτιών είναι χαλασμένο και έτσι επισκέπτες και προσωπικό θα μείνουν για τρίτη ημέρα κλεισμένοι μέσα στους ξενώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους εγκλωβισμένους υπάρχουν μικρά παιδιά, μια έγκυος γυναίκα και μια γυναίκα με καρδιακά προβλήματα.

Οι εγκλωβισμένοι είναι περισσότεροι από 20 άτομα και βρίσκονται βόρεια του χωριού Νυμφαίου, τουριστικό χειμερινό προορισμό της περιοχής.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι προμήθειες στους ξενώνες τελειώνουν καθώς δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προμηθευτές τους μιας και οι δρόμοι είναι κλειστοί από το χιόνι ενώ όπως μας είπαν, άξιο αναφοράς είναι ότι οι εγκλωβισμένοι για μεσημεριανό έφαγαν χαλβά ενώ το βράδυ θα φάνε τοστ.

nimfaio_mesa
nimfaio_mesa2
nimfaio_mesa3
nimfaio_mesa4
nimfaio_mesa5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here