Όπως μετάδωσε και χθες η sentra.com.gr το Άργος Ορεστικό, γέμισε με μηχανές λόγω της φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργάνωσαν οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας της πόλης.

Το παρών έδωσαν λάτρεις της μοτοσυκλέτας από πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο νέο Πάρκο, απέναντι από το παλιό λύκειο του Άργους Ορεστικού.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, δεκάδες «μηχανόβιοι» πραγματοποίησαν βόλτα στους κεντρικούς δρόμους του Άργους Ορεστικού, χαρίζοντας εντυπωσιακές εικόνες στον κόσμο που βρισκόταν είτε στην περιοχή του νέου πάρκου, είτε στον πεζόδρομο αλλά ακόμα και στα μπαλκόνια όπου πολλοί έσπευσαν για τους δουν και τους απαθανατίσουν.

Οι μοτοσυκλέτες πολλές, διαφόρων τύπων και κυβικών. Ο ήχος τους, για κάποιους ίσως ενοχλητικός, αλλά σίγουρα μοναδικός και ξεχωριστός, δεν σε άφηνε αδιάφορο! Μάλλον ήταν και ο καλύτερος τρόπος, για όσους ακόμα δεν γνώριζαν, πως σε λίγο θα ξεκινούσε η συναυλία που οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού, τα έσοδα αυτά προσέφεραν στις κοινωνικές δομές της πόλης για την στήριξη των απόρων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών!

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από την βόλτα των μοτοσικλετιστών στο Άργος Ορεστικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here