Με έναν συναρπαστικό Τελικό, που κρίθηκε στα 3 sets έπεσε η αυλαία του 3ου Proteas Wannabe Tennis Tournament που πραγματοποιήθ??κε με μεγάλη επιτυχία στις πολύ όμορφες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πρωτέα. Του Συλλόγου των μεγάλων διοργανώσεων. Του μακροβιότερου Συλλόγου Τένις στην περιοχή!

Ο Γιώργος Τούφας και ο Γιάννης Σαββόπουλος αναμετρήθηκαν στον Τελικό τον οποίον παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος.
 
Η εκπληκτική σταθερότητα που έδειξε ο Γιάννης Σαββόπουλος καθ’όλη τη διάρκεια του Τουρνουά δεν ήταν αρκετή αυτή τη φορά να κρατήσει το “δολοφονικό” Forehand του Γιώργου Τούφα που για μία ακόμη φορά δούλεψε αποτελεσματικά, ειδικά στο τρίτο και κρισιμότερο set.
 
Έτσι, μεγάλος νικητής ο Γιώργος Τούφας που επικράτησε του Γιάννη Σαββόπουλου με 2-1 sets.6-4/4-6/6-1, σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 30 λεπτά!
 
 
 
Άριστες εντυπώσεις άφησε η όλη διοργάνωση σε παίκτες και θεατές. Τα νέα μπαλάκια MANTIS OPEN άρεσαν πολύ στην συμπεριφορά τους. Ο Πρωτέας πρωτοτύπησε για μία ακόμη φορά δίδοντας στον Φιναλίστ διακοσμητικό ομοίωμα από τις ανασκαφές του Λιμναίου Οικισμού, το οποίο προσέφερε ο κ. Τζίμης Τσίπος, συνιδιοκτήτης του νέου καταστήματος ARCHEO ART GALLERY στο Ντολτσό Καστοριάς, ενώ οι νέοι πίνακες μέτρησης του σκορ φάνηκαν χρησιμότατοι και απέσπασαν τον θαυμασμό όλων.
 
 
 
Η Διοίκηση του Πρωτέα συγχαίρει τον Νικητή, τον Φιναλίστ και όλους τους συμμετέχοντες και δίνει το ραντεβού όχι μόνο για το επόμενο PWP, που έχει γίνει πλέον τενιστικός θεσμός, αλλά για την επόμενη διοργάνωση έκπληξη … 
 
proteas telikos toufas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here