Επισκέψεις κλιμακίων βουλευτών και τοπικών στελεχών της Ν.Δ. σε παραγωγικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας, αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στη Δυτική Μακεδονία με αφορμή την  επίσκεψη και ομιλία  του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη  στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στην Κοζάνη η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης διοργανώνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:30 το απόγευμα  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας – πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης  εκδήλωση με θέμα: «Ενίσχυση εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και προοπτικές, σε συνάφεια με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις», με ομιλητές το βουλευτή Καβάλας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Ν.Δ., Νίκο Παναγιωτόπουλο και το βουλευτή Εύβοιας, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών του Κόμματος, Σίμο ΚΕεδίκογλου.

Στα Γρεβενά κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από το βουλευτή Πιερίας, Κώστα Κουκοδήμο και Τρικάλων, Κώστα Σκρέκα θα επισκεφθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι κτηνοτροφική μονάδα στην Πηγαδίτσα, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί πρότυπο τυροκομείο στο Μικρό Σειρήνι. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη του κλιμακίου στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς.

Την ίδια ημέρα κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από το βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη και το βουλευτή Αχαϊας, Ιάσονα Φωτήλα θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες της Καστοριάς.

Επίσης την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που θα αποτελείται από την Ευρωβουλευτή, Μαρία Σπυράκη, τον επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη θα επισκεφθεί την Φλώρινα.

 Το κλιμάκιο της Ν.Δ. θα επισκεφθεί τις Τοπικές Κοινότητες Βαλτονέρων και Αναργύρων, κτηνοτροφική μονάδα και μεταποιητική μονάδα πιπεριάς στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, ενώ το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΕΑΣ Φλώρινας και με το προεδρείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ». Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το τελωνείο της Νίκης, τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, ενώ θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο και με τα προεδρεία του Επιμελητηρίου και του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

Πηγή: www.ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here