Με αφορμή την πρόσφατη κατάθεση τροπολογίας  του Ν.4472/2017 στη Βουλή, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με την οποία θεσπίστηκε η επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου σε συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων εξαιρώντας ταυτόχρονα για μία ακόμη φορά τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στη μεθόριο της  Βόρειο Δυτικής  Ελλάδας , Η Ένωση μας πραγματοποίησε συνάντηση με τη Βουλευτή  (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) Καστοριάς  κ. ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία, προκειμένου να της εκφράσει την έντονη ανησυχία της.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε στην κ. Βουλευτή σχετικό έγγραφο με τα δίκαια αιτήματά μας που αφορούν το επίμαχο νομοσχέδιο ,το οποίο προσυπογράφουν οι πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας και αιτηθήκαμε την πραγματοποίηση  σύσκεψης των ανωτέρω προέδρων και των Βουλευτών  των Νομών υπό του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαο και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΆΚΗ Δημήτριο.

Η κ. Βουλευτής δήλωσε ενήμερη του εν λόγω ζητήματος, το οποίο είχαμε θέσει και κατά την εθιμοτυπική μας επίσκεψη  στο γραφείο της  την 28 Απριλίου 2018, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς μας και μας διαβεβαίωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα  τις διαδικασίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα η προαναφερόμενη σύσκεψη.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                                                                                Ο

Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here