Την άρση των περιοριστών μέτρων στη Μεσοποταμία και το χαλάρωμα των μέτρων των υπόλοιπων δήμων, θα ζητήσει ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης. Μιλώντας πριν λίγο στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει ομαλοποίηση της κατάστασης, συμπληρώνοντας ότι σε λίγη ώρα θα έχει επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Κορεντσίδης τόνισε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από την επιτροπή που διαχειρίζεται την κρίση, συμπλήρωσε όμως ότι τα δεδομένα είναι καλά και μπορεί να έρθει χαλάρωση των μέτρων.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ζητά εγγράφως την παύση των μέτρων για τη Δ.Ε. Μεσοποταμίας

Την παύση των μέτρων στα χρονικά όρια που προβλέπει η σχετική Απόφαση και την λήψη ειδικών αδειών για αγροτικές δραστηριότητες για τη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας ζητά με επιστολή που απέστειλε χθες στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος καταγράφοντας όλα τα επιμέρους στοιχεία, αναμένει τις όποιες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Ως γνωστόν από σήμερα στις 8 μ.μ. παύει η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμία. Μία περιοχή που, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, περιλαμβάνει πάνω από 30.000 στρέμματα, για τα οποία είναι αναγκαίες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πολλές και απαραίτητες εργασίες για να μη χαθεί η χρονιά. 

Η επιστολή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here