Μέρα μεσημέρι μία ομάδα νεαρών χωρίς να τους εμποδίσει κανείς κατάφεραν να πλησιάσουν το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη και να πραγματοποιήσουν επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας που βρίσκεται στο σημείο.

Για πρώτη φορά στα χρονικά μία ομάδα αγνώστων μέρα μεσημέρι κατάφερε να προσεγγίσει το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και να πραγματοποιήσει καταδρομική επίθεση στη διμοιρία που φυλάσσει την οικία του υπουργού.

alekos10Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή. Από τις βόμβες μολότοφ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο τζιπ της αστυνομίας και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
alekosΑμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επιχειρούν να προχωρήσουν σε προσαγωγές για το πρωτοφανές περιστατικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη γίνεται στόχος επίθεσης, αλλά είναι πρωτοφανές να πραγματοποιείται τέτοια επίθεση μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και οι δράστες να φεύγουν ανενόχλητοι.

Πηγή: www.cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here