Ένα μήνα αργότερα, δηλαδή, στις 19 Μαρτίου θα γίνουν οι αρχαιρεσίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας

Μία ακόμα αναβολή της εκλογικής γενικής συνέλευσης αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε η ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 19 Φεβρουαρίου 2021 Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας.

Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτείται επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here