Το ντέρμπι κορυφής «Αστραπή» Μεσοποταμίας – «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας, εύλογα συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα των «εραστών» του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, καθότι από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής ημέρας.

Να υπογραμμιστεί, ότι στον α’ γύρο ο «Μέγας Αλέξανδρος» είχε επικρατήσει στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς της «Αστραπής» με σκορ 3-1. 
Σχετικά, τώρα, με τους αγώνες των υπολοίπων δύο «μνηστήρων» της κορυφής : Κάστορα και «Ηρακλή» Πολυκάρπης, ο μεν πρώτος θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του στη Χλόη τον Κρόνο, σε ένα παιχνίδι που θα επιδιώξει την επιστροφή του στις νίκες, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ ο δεύτερος, στην Πολυκάρπη, θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λεύκης, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, να επικρατήσει πάση θυσία σε αυτό το ματς και να μείνει «ζεστός» σε ό,τι έχει σχέση με το καπάρωμα της πρωτιάς στον πίνακα της βαθμολογίας. 
Στις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής ημέρας, ο Παναργειακός θα υποδεχθεί στην έδρα του την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, η Καστοριά τη «Δόξα» Αμπελοκήπων, η «Δόξα» Κορησού τον Νταηλάκη, ενώ στο Κωσταράζι, ο τοπικός ΠΑΟΚ, θα αναμετρηθεί με τον «Γράμμο» Μαυροχωρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here