Ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα στην 38χρονη ιστορία της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς ολοκληρ??νεται σήμερα με την διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, η οποία και θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τέσσερις ομάδες… φλερτάρουν με τον τίτλο, αφού σύμφωνα με τα αρχεία το ρεκόρ ομάδων που διεκδικούσαν τίτλο έως το φινάλε ήταν μέχρι τρεις ομάδες, ενώ μόλις 3 χρονιές υπήρξε διπλή και τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση!!!

Για να δούμε όμως πως έχει η βαθμολογία μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος :

ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ                   62

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ.                                 62

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ                   61

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ                                       60

 

Το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου της τελευταίας αγωνιστικής

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ.- ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ – ΝΤΑΗΛΑΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Πολυκάρπης – Μεγ. Αλεξ. Καλλιθέας, το αποτέλεσμα του οποίου, αναμένεται να κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή. Θεωρητικά, οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Αστραπή Μεσοποταμίας και Καλλιθέα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες και ελπίδες για να κατακτήσουν τον τίτλο. Ωστόσο, όμως, μαθηματικά, ελπίδες έχουν η Πολυκάρπη, ενώ μπορεί να προκύψει και αγώνας μπαράζ μεταξύ Καλλιθέας – ΑΟ Κάστωρ!!! Ας δούμε τα σενάρια :

1.Νίκη της Καλλιθέας και νίκη της Αστραπής, ισοβαθμία στην 1η θεση με 65, πρωταθλήτρια η Καλλιθέα (υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας)/

2.Νίκη της Καλλιθέας, ισοπαλία ή ήττα της Αστραπής, πρωταθλήτρια η Καλλιθέα/

3.Ισοπαλία ή ήττα της Καλλιθέας, νίκη της Αστραπής, πρωταθλήτρια η Αστραπή Μες.

4.Ισοπαλία της Καλλιθέας, ισοπαλία της Αστραπής, νίκη ΑΟ Κάστωρ, τριπλή ισοβαθμία στην 1η θεση με 63, πρωταθλήτρια η Καλλιθέα (υπερτερεί σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας/

5. Ισοπαλία της Καλλιθέας, ήττα της Αστραπής, νίκη ΑΟ Κάστωρ, ισοβαθμία στην 1η θεση με 63, μεταξύ Καλλιθέας και ΑΟ Κάστωρ, ισοβαθμία τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, και προκύπτει αγώνας μπαράζ!!!

6.Ήττα της Καλλιθέας, Ήττα ή ισοπαλία της Αστραπής, Νίκη της Πολυκάρπης, πρωταθλητής ο Ηρακλής Πολυκάρπης/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here