Ερήμην του Νταηλάκη που έχει ρεπό, έξι «μνηστήρες» διεκδικούν την κορυφή

Παναργειακός, Α.Ε. Γραμμοχωρίων, Ηρακλής Πολυκάρπης, Αστραπή Μεσοποταμίας, Ομόνοια Βογατσικού και Γράμμος Μαυροχωρίου, έχοντας από κοινού επτά βαθμούς στο ενεργητικό τους και απέχοντας μόλις έναν πόντο από τον πρωτοπόρο Νταηλάκη, δικαιούνται- εκ των πραγμάτων- να κάνουν όνειρα ανόδου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Συμπτωματικά δε, οι τέσσερις από τις έξι ομάδες που προαναφέρθηκαν, δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες το προσεχές Σάββατο και μόνο δύο θα κοντραριστούν μεταξύ τους. Πρόκειται για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ομόνοια Βογατσικού, που θα διεξαχθεί στην Πολυκάρπη.

Παίρνοντας, λοιπόν, τα πράγματα με τη σειρά και όπως ο βαθμολογικός πίνακας ορίζει, θα αναφερθούμε πρώτα στον αγώνα που έχει να δώσει εκτός έδρας ο Παναργειακός, στην Κορησό συγκεκριμένα, όπου θα διεκδικήσει την άνοδό του στην κορυφή της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας- συν τοις άλλοις- τη… διψασμένη για βαθμούς Δόξα.  

Την άνοδο, επίσης, στο υψηλότερο «σκαλί» του βάθρου της βαθμολογίας, θα διεκδικήσουν και τα «ελάφια» της Α.Ε. Γραμμοχωρίων , που θα κληθούν, όμως, να παλέψουν σκληρά για το «τρίποντο» στο γήπεδο του Τοιχιού, όπου τους περιμένουν οι έχοντες «0» πόντους στο ενεργητικό τους παίκτες του Νίκου Γατόπουλου, οι οποίοι, κατά πως δηλώνουν, θα κάνουν τα πάντα για να βάλουν στο «κασελάκι» τους βαθμό ή βαθμούς.

Στην αναρρίχηση δε, στην κορυφή της βαθμολογίας, στοχεύουν τόσο οι «πράσινοι» του Ρούλη Κυβεντίδη όσο και οι «αρκούδες» του Θόδωρου Ποντίκη, σε μια μεταξύ τους κόντρα στο γήπεδο της Πολυκάρπης, από την οποία δεν μπορούν και οι δύο ομάδες να βγούνε κερδισμένες. Μία, λοιπόν, θα χαρεί, ή και καμία, αν παρεμπιπτόντως κάτσει η «μπίλια» του ματς στο «Χ».  

Στο γήπεδο της γειτονικής Κολοκυνθούς θα εκδράμει η Αστραπή Μεσοποταμίας, για να διεκδικήσει εκεί με νίκη την άνοδό της στο πιο προνομιούχο… διαμέρισμα της «πολυκατοικίας», έχοντας απέναντί του τον Κρόνο, του οποίου οι παίκτες αγνοούν το χρώμα του βαθμού από την 1η αγωνιστική, όταν και είχαν επικρατήσει στην έδρα τους της Α.Ε. Βιτσίου με σκορ 2-0.

Στους Αμπελόκηπους, κόντρα στους «μαυραετούς» του Δημήτρη Ζαρογιάννη, καλείται ο Γράμμος Μαυροχωρίου να δώσει τον δικό του αγώνα για αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, το εν τω λόγω ματς για τους παίκτες του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, πολύ καλά γνωρίζουν, ότι είναι δύσκολο να το κερδίσουν, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να «σπάσουν» την κακή παράδοση που κουβαλούν όταν αγωνίζονται με τους «μαυραετούς» στους Αμπελόκηπους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, έχοντας «σύμμαχο» την καλή παράδοση, αφήνουν να εννοηθεί πως θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, που αγνοούν από την 1η αγωνιστική, όταν είχαν επικρατήσει στην έδρα τους με σκορ 2-1 της Δόξας Κορησού.

Τέλος, στην Πεντάβρυσο, οι «κυανόλευκοι» του Γιώργου Σαββίδη, θα φιλοξενήσουν τους «κάστορες» του Παναγιώτη Αντωνίου, σε μια αναμέτρηση που στόχος των δύο ομάδων είναι, από τη μία, να επιστρέψουν στις νίκες και, από την άλλη, να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Ρεπό στην 5η αγωνιστική έχει ο Νταηλάκης.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΚΟΡΗΣΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here