Ευχάριστα είναι τα νέα που καταφθάνουν από τη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την πορεία της υγεία του 24χρονου θύματος, που τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού.

Μετά από επικοινωνία που είχε η sentra.com.gr με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται (και όχι στο Ιπποκράτειο όπως μετέδωσαν διάφορα μέσα) η κατάσταση της υγείας του 24χρονου νεαρού άντρα είναι άκρως ικανοποιητική.

Το θύμα, αρχικά είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο Καστοριάς, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος από το μαχαίρι, που ήταν σε σημείο πολύ κοντά στην καρδιά, αμέσως διακομίσθηκε στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Εκεί οι γιατροί της καρδιοχειρουργικής τον εισήγαγαν αμέσως στο χειρουργείο, όπου κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, όπως μας μετέφερε η διοίκηση του νοσοκομείου, η εξέλιξη της πορείας του τραυματία είναι ικανοποιητική, για αυτό εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί από την εντατική, σε απλό θάλαμο νοσηλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here