Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες και τους φορείς, οι οποίοι έσπευσαν να μας συγχαρούν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, οι οποίοι είτε μας «έσφιξαν» το χέρι από κοντά για να μας συγχαρούν είτε μέσω μηνυμάτων και σχολίων χάρηκαν με την χαρά μας και μας γέμισαν όμορφα λόγια από καρδιάς!
Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας νιώθει ευγνώμων για τα παραπάνω και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, στην οποία σας θέλουμε όλους δίπλα μας!!

May be an image of text that says "GASKETBAL Kastoria Basketball Club άροσις … 17Î. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ o πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας για την πανάξια κατάκτηση της 1ης θέσης του A τοπικού Ανδρών του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Μια πρώτη θέση που ισοδυναμεί με άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Έτσι την επόμενη σεζόν 2022-23, δύο ομάδες του Δήμου μας θα αγωνιστούν στην Γ' Εθνική. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και πάντα επιτυχίες!"
May be an image of text that says "11:14 Q Αναζήτηση Α.Σ. Αστραπή Μεσοποταμίας ημ.. Î Αστραπή Μεσοποταμίας οφείλει να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ της Μεσοποταμίας, ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α'ΈΚΑΣΔΥΜ και την πολυπόθητη άνοδο στη Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίχτες και όλους τους παράγοντες γι' αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια και δύσκολη πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε!!! Με τιμή το ΔΣ Αστραπής Μεσοποταμίας. ΑΟΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2014 ΠaΟΚ K ΡΙΑΣ"May be an image of text that says "11:14nm nm Q Α.Σ Άργος Ορεστικό Αρχική σελίδα Εκδηλώσεις Κριτικές Πληροφορίε Α.Σ Άργος Ορεστικό 4ημ. ' ΟΑ.Σ. Άργος Ορεστικό θέλει να συγχαρεί τους παίκτες και την διοίκηση του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- Καστοριάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ' εθνική! #pamePAOK ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠαΟκ P 2014 a MESOTOTAMA ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αποστολή email"May be a cartoon of text that says "11:17 nm Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- 8 dioskouroibc.gr ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ FUNNY ΟιΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, συγχαίρουμε τον Π.Α.Ο.Κ. Μεσοποταμίας για τη δίκαια κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2021/22 και για την ιστορική του άνοδο στη Εθνική κατηγορία. Παράλληλα του ευχόμαστε καλή πορεία και μακροημέρευση στα δύσκολα μονοπάτια των Εθνικών κατηγοριών f WE RECOMMEND Α.Σ Διόσκουροι 879 Μου αρέσει!" στη Σελίδα"May be an image of 9 people and text that says "ΦΣ Εθνικός Κοζάνης Μπάσκετ 4 ημ. o Εθνικός Κοζάνης συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΔΥΜ καθώς και για την άνοδο στη Γ' Εθνική! BURSECTKa σελι WETAADND 13"May be an image of text that says "Γ.Σ.Κ.ΛΑΣΣΑΝΗΣ... H πιο πρόσφατη δραστηριότητα Konstantinos Konstantopoulos 13 ώρ. Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού το πρωτάθλημα είχε ήδη κριθεί, η ομάδα ανδρών του Λασσάνη γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με σκορ 55-72. Αρχικά, πολλά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, η οποία δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιδεικνύοντας σταθερότητα καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν και ευχόμαστε καλή επιτυχία για την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική Κατηγορία!"May be an image of 7 people, people standing and text that says "11:23 nm Σύλλογος Γυναι... Θερμά συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Γυναικών Μεσοποταμίας στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας για την άνοδο της στην Γ' εθνική κατηγορία!!! Πολλά μπράβο στους παίκτες,στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό που στήριξαν αυτή την υπέροχη προσπάθεια... ..Καλή συνέχεια στη νέα κατηγορία και ευχόμαστε από καρδιάς κι αλλες σπουδαίες νίκες! REDMI NOTE 6 PRO MI DUAL CAMERA"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here