Μετά το τέλος της Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2020 – 2021, Η Διοίκηση του ″Μέγα Αλέξανδρου″ Καλλιθέας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Την Περιφέρεια Καστοριάς και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σαββόπουλο Δημήτρη, για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε.

Τον Δήμο Καστοριάς, όλους τους Αντιδημάρχους και προσωπικά τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Κορεντσίδης Γιάννη, για όλη την βοήθεια που μας προσέφεραν.

Σύσσωμη την Ε.Π.Σ. Καστοριάς και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Τριανταφύλλου Δημήτρη, επίσης για όλη την βοήθεια που μας προσέφεραν.

Τις Ομάδες
Α.Σ. “Αστραπή” Μεσοποταμίας
Α.Σ. “Δόξα” Κορησού
ΑΓΣ “ΗΡΑΚΛΗΣ” ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο ΚΑΣΤΩΡ
Α.Σ. Νταηλάκης
και γενικότερα ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΆΔΕΣ του Νομού Καστοριάς, για την στήριξη τους – η κάθε μια με τον τρόπο της – προκειμένου να εμφανιστεί η Ομάδα μας ακόμα πιο ενισχυμένη στην δύσκολη αυτή διαδρομή μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τους κ. Σαρρή Σωκράτη (ΚΔΑΠ Μόρφωση), κ. Χασιώτης Δημήτρης (Mikel Καστοριάς) και κ. Παράσχο Θανάση (Battle net Arena), τους Αδερφούς Λίτσκα (Γκιζερίσματα) και τον κ. Παπαδόπουλο Κώστα (Sportaction Μεσοποταμίας) επίσης για την βοήθεια που μας προσέφεραν.

ΌΛΟ ΤΟΝ ΦΊΛΑΘΛΟ κόσμο του Νομού Καστοριάς, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, που αυτή την δύσκολη και περίεργη εποχή για το Ποδόσφαιρο, βοήθησαν, προσέφεραν, στήριξαν, χειροκρότησαν, και με δικιά τους ευθύνη παραβρέθηκαν στο Γήπεδο.
Τέτοιες ενέργειες, ΜΌΝΟ ΚΑΛΌ μπορούν να προσφέρουν στην εξέλιξη του Καστοριανού Ποδοσφαίρου.

ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ,
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ,
ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!!!!
Σύσσωμη η Οικογένειά του “Μέγα Αλέξανδρου” Καλλιθέας, Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here