Ξεπέρασε εαυτόν ο ΣΕΓ στην πρεμιέρα της FEA 2017 διοργανώνοντας ένα μοναδικής αισθητικής και στιλ happening, ξεφεύγοντας από την κλασική πασαρέλα.

Το Gala φιλοξενήθηκε σε ένα πραγματικά ξεχωριστό χώρο τέχνης, υπό το βλέμμα των έργων εξαιρετικών καλλιτεχνών, τα οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι πριν την δεξίωση, στον κήπο και τους εσωτερικούς χώρους. Τσόκλης, Μυταράς, Φασιανός, Κανιάρης, Γαίτης, Σόρογκας και πολλοί άλλοι, αποτελούν το θησαυρό του χώρου, τα έργα των οποίων έκλεψαν τα βλέμματα των προσκεκλημένων του ΣΕΓ.

Λίγο μετά τις εννέα, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο χώρο των δεξιώσεων. Με άψογη οργάνωση, γουνοποιοί και εμπορικοί επισκέπτες απόλαυσαν ένα μοναδικό show.

Με χαλί, rock, disco και swing αγαπημένα τραγούδια, ερμηνευμένα ζωντανά, η performance δεν θύμιζε σε τίποτα μια κλασική πασαρέλα. Τα κορίτσια λικνιζόμενα περπατούσαν σε όλο το χώρο καταλήγοντας εναλλάξ σε τέσσερα βάθρα, κερδίζοντας το χειροκρότημα των 500 περίπου ατόμων που γέμισαν το χώρο.

Το show έκλεισε με μια φαντασμαγορική παρουσίαση των τεσσάρων εμβληματικών δημιουργιών, που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν των τελευταίων τεσσάρων εκθέσεων.

Τα 110 εξαιρετικής ποιότητας ενδύματα γούνας που αποτελούν και τις νέες προτάσεις των επιχειρήσεων για τη σεζόν που έρχεται, θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν και από κοντά σήμερα οι επισκέπτες στο Metropolitan Expo, εκεί που χτυπάει η καρδιά της γούνας…

Ρεπορτάζ: Μάρκος Πετρόπουλος
Φωτογραφίες: Δημήτρης Δέλλιος

fea 2017 gala foto

fea 2017 gala foto 2

fea 2017 gala foto 3

fea 2017 gala foto 4

fea 2017 gala foto 5

fea 2017 gala foto 6

fea 2017 gala foto 7

fea 2017 gala foto 8

fea 2017 gala foto 9

fea 2017 gala foto 10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here