Για άλλη μία φορά η κοινωνία της Καστοριάς αγκάλιασε την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση με στόχο την εύρεση συμβατών δοτών μυελού των οστών.

Αγγελίνα Δίτσιου: “Χαίρομαι που αυτή η εκδήλωση άγγιξε τη νέα γενιά διότι αυτή είναι και το μέλλον του τόπου μας. Είναι η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση στο νομό μας και έχει ανταποκριθεί πάρα πολύς κόσμος. Στόχος μας είναι να γίνει η Καστοριά η πόλη με τους περισσότερους δότες μυελού των οστών στην Ελλάδα.” 

Η ενέργειες της Αγγελίνας και της Αθηνάς Δίτσιου δεν θα σταματήσουν εδώ, αφού έχουν σκοπό να επαναλαμβάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εκδήλωση αυτή, έτσι ώστε να περάσουν το μήνυμα στον κάθε Καστοριανό και όχι μόνο ότι το να είσαι δότης μυελού των οστών είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ανώδυνο και ανέξοδο που μπορεί να σώσει μία ζωή!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται αυτήν την στιγμή στην Καλλιθέα Καστοριάς (πάρκο πάνω από τη Μεραρχία) στην οδό Μακεδονίας 14 και θα ολοκληρωθεί στις 23:00 .

 

Φτύσε για κάτι που αξίζει

Το καλοκαίρι αυτό σηματοδοτεί για εμάς, τα παιδιά του 1998, την αρχή της ενήλικης ζωής μας. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε την πρώτη καλή μας πράξη ως ενήλικες, μια πράξη ΖΩΗΣ.

Χάρη στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο με θέμα την Δωρεά Μυελού των Οστών από την Αγγελίνα Δίτσιου αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια αντίστοιχη εκδήλωση. Στόχος μας είναι να γίνει ο νομός μας ένας από τους νομούς με τους περισσότερους Δότες Μυελού των Οστών στην Ελλάδα!

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς, συμμαθητές, καθηγητές, φίλους και μη, συγγενείς, γείτονες, γνωστούς και αγνώστους να μας στηρίξετε σ’ αυτήν την προσπάθεια. Όλοι όσοι είστε γεννημένοι από το 1966 έως και το 1998 είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να ενημερωθείτε από την Αγγελίνα και να γίνετε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών!

Η παρέα μας:

Τρύφων Δίτσιος, Θοδωρής Γιαννελόπουλος, Βασίλης Νικολάου, Ανδρόνικος Γεωργιάδης, Γιάννης Βελλίδης, Βαλάντης Γάλλος, Στέφανος Τράσιας, Γιάννης Ράλλης, Κώστας Αντωνίου, Βαγγέλης και Γρηγόρης Χατζής.

ftuse axizei 2h

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here