Το Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας όπως και οι φίλοι αυτού με θλίψη βλέπουν κάθε μέρα να γίνεται και μια καινούργια καταστροφή!

Δ.Σ. Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας:

Η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη, γι αυτό και εμείς σαν Δ.Σ. πρέπει να την σταματήσουμε! Ένας φυσικός χώρος που ανήκει σε όλο τον κόσμο και θεωρείται σαν χώρος αναψυχής και ξεκούρασης για όλο τον νόμο μας και όχι μόνο, δεν μπορεί να καταστρέφεται από λίγους! Ζητήσαμε λοιπόν από την αστυνομία εντατικούς ελέγχους και ανακοινώνουμε ότι κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς τοποθετείται μπάρα απαγόρευσης εισόδου οχημάτων (αυτοκινήτων και δικύκλων), προς αποφυγή ατυχήματος, στο χώρο του Δάσους!

Η στάθμευση των οχημάτων θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάρκινγκ που ήδη υπάρχει και η διέλευση προς το αναψυκτήριο αλλά και στον χώρο αναψυχής θα γίνεται αποκλείστηκα με τα πόδια!

Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, γι αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!

Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, παπούτσια, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here