Οι πιέσεις των ομάδων και όχι μόνο, σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχουμε γράψει έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες και πλέον μετράμε αντίστροφα.

Στις 9 Δεκεμβρίου το sports-factory είχε γράψει για τα πρωταθλήματα τα ερασιτεχνικά πως αναμένεται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

Αυτό όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα καθώς ήδη μετά την Super League 2 η οποία ξεκινάει από σήμερα προπονήσεις σειρά παίρνουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες.

Οι πιέσεις των ομάδων και όχι μόνο, σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχουμε γράψει (rapid test, εμβόλια, καμπύλες) έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες και πλέον μετράμε αντίστροφα.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη η οποία (αν δεν αλλάξει κάτι με τα κρούσματα) θα επαναφέρει στην ζωή μας όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά τον αθλητισμό γενικότερα.

Ήδη οι ιθύνοντες προσανατολίζονται στο να επιτρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις από τις 7 Ιανουαρίου και με έναν ορίζοντα τριών εβδομάδων να έχουμε επανέναρξη κάτι που σημαίνει πως ίσως και νωρίτερα από τις 13 Φεβρουαρίου να δούμε ξανά τοπικό και Γ’ Εθνική.

Ελπίζουμε αυτή την φορά να μην έχουμε πάλι “κρούσματα” εξυπνάκηδων οι οποίοι θα πηγαίνουν στις εξέδρες να βλέπουν ματς διότι τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος για οριστικό λουκέτο.

Πηγή: sports-factory

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here