Η πρώτη αντίδραση του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, Γιώργου Νικητίδη μετά την ανακοίνωση για τη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων για χρήση, βέβαια, αποκλειστικά από αθλητές σωματείων χιονοδρομίας.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Επιτέλους !!!
Η προσπάθεια για το αυτονόητο, έγινε απόφαση (φωτό)
Απόσπασμα από το σημερινό ΦΕΚ με την απόφαση που δίνει την δυνατότητα, στους αθλητές μας να ξεκινήσουν τις προπονήσεις και στην ΕΟΧΑ να οργανώσει όλα τα πρωταθλήματα μέσα στον Μάρτιο.
Αύριο Κυριακή συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ για τον προγραμματισμό, την Δευτέρα 22/02 ενημερώνουμε τα σωματεία και … ξεκινάμε.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους όσους μας υποστήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.
Thanos Papandreou δι’εσου ιδιαίτερες ευχαριστίες στο καθηγητή !!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "*Της λειτουργίας έως τριών (3) χιονοδρομικών κέντρων -δύο (2) στη Βόρεια και ένα (1) στη Νότια/Κεντρική Ξλλάδα- κατόπιν υπόδειξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, για χρήση αποκλειστικά από αθλητές σωματείων χιονοδρομίας, με ονομαστικούς καταλόγους επικυρωμένους από την οικεία Ομοσπονδία. *Κατά τη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων τα σαλέ παραμένουν κλειστά, τα λιφτ χρησιμοποιούνται ατομικά και η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους, ενώ οι αθλητές υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο για COVID-19, με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια."

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here