Γ. Τσαούσης (Το Ποτάμι): Τουρισμός και γεωργία μπορούν να βγάλουν την Καστοριά από την κρίση (Βίντεο)

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου, ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Ποτ??μιου, Γιώργος Τσαούσης, μαζί με την Περιφερειακή Συντονίστρια Χριστίνα Λαπορδα.

Ο κ. Τσαούσης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, και τον Αντιπεριφερειάρχη, Σωτήρη Αδαμόπουλο, με τους οποίους συζήτησε το καυτό θέμα του Μεταναστευτικού.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Ποταμιου, τόνισε ότι η Καστοριά πρέπει να δώσει βαρύτητα τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τουρισμό ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της περιοχής, αλλά και η τεράστια φυγή ανθρώπινου δυναμικού.

Αναφορικά με το Μεταναστευτικό ο κ. Τσαούσης κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση για αποτυχία την οποία απέδωσε στην ιδεοληψία και την ανευθυνότητα που, όπως δήλωσε, την διακατέχει. “Δεν είχαν καταλάβει καλά καλά ότι ήρθε η ώρα να κυβερνήσουν”…

Από την πλευρά της η κ. Λαπόρδα σημείωσε ότι ο κ. Τσαούσης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πέρα από το ζήτημα των μεταναστών, και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Καστοριά ώστε και ο ίδιος αλλά και το ΠΟΤΑΜΙ να αποκτήσουν μία σφαιρική εικόνα για το τι συμβαίνει στην Περιφέρειά μας.

Μάρκος Πετρόπουλος

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ