Καυστικό σχόλιο της επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα”, Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Κυπίδη.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου:

Ο Καρυπίδης με τα λόγια κτίζει ανώγια και κατώγια.

Λάβρος και άκρως επαναστατικός εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης μέσω… facebook!

Φωτογραφίες με πανό και επαναστατικά τσιτάτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απ’ τον άνθρωπο που ενώπιον Σταθάκη μόλις και μετά βίας ψέλλισε κάποιες λέξεις.

Λάτρης της εικονικής πραγματικότητας και των εντυπώσεων είναι ο… Μανόλης της γνωστής παροιμίας που «…με τα λόγια κτίζει ανώγια και κατώγια».

Η περιοχή μας όμως κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μετατραπεί σε ¨κρανίου τόπο” και ο ίδιος πέρα απ’ τα όσα τραγικά έργα έχει ήδη στο ενεργητικό του ως Περιφερειάρχης είναι έτοιμος να προσθέσει και το τραγικότερο όλων.
Γι’ αυτό ο αγώνας μας είναι πια προς δύο κατευθύνσεις.

Απέναντι σ’ αυτούς που αποφασίζουν να ξεπουλήσουν όσο όσο τη ΔΕΗ και σ’ εκείνους που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την τοπική κοινωνία προτάσσοντας το προσωπικό τους συμφέρον (σ. σ. μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία), μη διστάζοντας να χαντακώσουν έτσι όλη τη Δυτική Μακεδονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here