Εκπληκτικές στιγμές έζησαν πριν λίγη ώρα, οι λάτρεις -και όχι μόνο- των μοτοσυκλετών στο Άργος Ορεστικό, αφού κυριολεκτικά η περιοχή του νέου πάρκου, με την ευκαιρία της φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργανώνουν οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού, κατακλύστηκε απο μηχανές διαφόρων τύπων και κυβισμού.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Μοτοσυκλετιστές από όλη την Δυτική Μακεδονία, πιο συγκεκριμένα από την Κοζάνη, την Σιάτιστα, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα, το Αμύνταιο και άλλες περιοχές, φυσικά και από το Άργος Ορεστικό, δίνουν βροντερό παρών στην πόλη, παρέα με τις… μεγάλες τους αγάπες τις μηχανές τους.

Μηχανές, κάθε τύπου και κυβισμού, σαν μια υπαίθρια έκθεση, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν, όσοι βρέθηκαν λίγο πριν την συναυλία στο νέο πάρκο του Άργους Ορεστικού, συναυλία που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται με την φροντίδα των Φίλων Μοτοσυκλέτας της πόλης, με  σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τους άπορους και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας της περιοχής. Μια προσπάθεια που κάθε χρόνο γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία. Φέτος οι διοργανωτές με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα κυρίως με συγκροτήματα απο την ροκ σκηνή, έδωσαν μια άλλη δυναμική αίγλη με την παρουσία εκατοντάδων μηχανών, με τις οποίες πριν την έναρξη της συναυλίας γύρισαν οργανωμένοι όλη την πόλη!

Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας του Άργους Ορεστικού, είναι μια δραστήρια ομάδα ανθρώπων, με επίκεντρο, όπως είναι φυσικό, τις μοτοσυκλέτες, που κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια, διοργανώνει την συναυλία αυτή. Επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουν ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα μέρη, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και άλλες γύρω περιοχές. Επίσης κάθε εβδομάδα επισκέπτονται και στηρίζουν στις εξόδους τους, επιχειρήσεις της πόλης! Οι «μηχανόβιοι» του Άργους Ορεστικού, εκτός από την μεγάλη αγάπη τους προς το δίκυκλο αυτοκινούμενο, έχουν πολύ αναπτυγμένη την φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη, κάτι που φαίνεται από τις δραστηριότητες τους!

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η συναυλία με πλήθος κόσμου.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here