«Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας. Η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε όλους» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Καστοριάς.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας.
Η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε όλους»

Είχα την τιμή και τη χαρά να παραστώ σήμερα στις τελετές Αγιασμών Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας. Σε μία από αυτές, με διπλή ιδιότητα. Του Δημάρχου και του γονέα. Σε όλες όμως, απευθύνθηκα προς τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, πρωτίστως ως γονέας.

Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας. Και το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι τους, που τα παρέχει πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες, πλούσιες εμπειρίες.

Ο ρόλος των εκπαιδευτικών είναι σημαντικός. “Αγκαλιάζουν” καθημερινά τα παιδιά μας. Μεταλαμπαδεύουν γνώση. Καλλιεργούν αρχές και ιδανικά.

Κι οι γονείς είναι πάντα εκεί. Να φροντίζουν καθημερινά για τις ανάγκες τους και να βρίσκονται πάντοτε δίπλα τους.

Ο Δήμος όμως είναι κι αυτός ένα μεγάλο σπίτι, που πρέπει να “αγκαλιάζει” και να ικανοποιεί τις ανάγκες εκπαιδευτικών και μαθητών, αλλά και όλων των πολιτών.

Η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε όλους.
Σε μία κοινή προσπάθεια, όπου όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.

Εύχομαι ολόψυχα μία καλή, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά. Και πάνω απ’ όλα με πίστη και υγεία.

Γιάννης Κορεντσίδης
Δήμαρχος Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here