Η Ναταλία Σλιάρα πήγε στο Μέξικό με τον Γερμανό άνδρα της για πρώτη φορά το 2016, όμως το όνειρο της να δεί από κοντά το στούντιο της Televisa San Ángel, όπου έχουν γυριστεί οι αγαπημένες της μεξικάνικες σαπουνόπερες, δεν πραγματοποιήθηκε.

Γι’ αυτό επισκέφτηκαν και φέτος το Μεξικό και η Ναταλία ρώτησε φίλους και γνωστούς πως μπορεί να επισκεφτεί το στούντιο της Televisa. Όλοι της είπαν ότι είναι αδύνατο να μπει χωρίς πρόσκληση και το να προσπαθήσει είναι χάσιμο χρόνου.

Αλλά η Ναταλία δεν παραιτήθηκε! Μια μέρα πριν επιστρέψει στη Γερμανία, όπου μένει, πήρε τα πράγματα της και πήγε κατευθείαν στην Televisa San Angel. Διηγήθηκε την ιστορία της στους φύλακες της κύριας εισόδου, οι οποίοι τη μετέφεραν στον διευθυντή δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης της εταιρίας και αυτός έδωσε στη Ναταλία πάσο για όλους τους χώρους του στούντιο!

Εκεί η μεξικάνικη Ηuffingtonpost εντυπωσιάστηκε από την ιστορία της Ναταλίας και αποφάσισε να της πάρει συνέντευξη. Αυτή με τη σειρά της, σε άπταιστα Ισπανικά, μίλησε για την αγάπη της για τις μεξικάνικες σαπουνόπερες, για το όνειρο της να επισκεφτεί τους χώρους όπου έγιναν διάσημα τα αγαπημένα της είδωλα και για το πόσο γνωστά και δημοφιλή είναι στην Ελλάδα. Καθώς, όπως ανέφερε, η Ελλάδα αγαπάει το δράμα. Και δεν έχει άδικο.

Τέλος, δήλωσε ότι, τώρα που έχει ήδη δει μεγάλο μέρος του Μεξικού, η νέα της επιθυμία είναι να γίνει ηθοποιός της Televisa. Εμείς και η μεξικάνικη Huffpost δεν το βρίσκουμε καθόλου απίθανο!

Δείτε τη συνέντευξη στη μεξικάνικη Huffingtopost εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here