του Σπύρου Κουταβα

«Καταγγέλλω επώνυμα, ως ιατρός και ως υπεύθυνος πολίτης, εκκλησιαστικούς και παραεκκλησιαστικούς κύκλους της Φλώρινας διότι, με μοχλό πίεσης την πίστη, εξουσιάζουν και χειραγωγούν αφελείς θρησκόληπτους,

όπως την 85χρονη μητέρα μου» αναφέρει στην επώνυμη καταγγελία του ο Γιατρός-Καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης από την Φλώρινα. Επισημαίνει επίσης ότι η χειραγώγηση είναι τόσο ισχυρή που έχει μετατρέψει υπέργηρους ανθρώπους  σε φανατικούς αντιεμβολιαστές με συνέπεια να κινδυνεύει η ζωή τους». Ο κ. Δημητριάδης μίλησε στο vetonews.gr και τόνισε ότι γνωρίζει τα πρόσωπα από το χώρο της τοπικής εκκλησίας της πόλης που επηρεάζουν την κρίση της υπέργηρης μητέρας του ενώ καταγγέλλει ότι «στο όνομα της πίστης και με τον εκφοβισμό ότι μέσα στο εμβόλιο κρύβεται δήθεν ο ‘’αντίχριστος’’ , της ασκούν απόλυτη εξουσία λέγοντας της ότι εάν τυχόν πεθάνει  από κοβιντ η εκκλησία θα την κατατάξει στους νέους οσιομάρτυρες της». Ο κ. Δημητριάδης εξηγεί ότι η μητέρα τους ήταν πάντα πολύ κοντά στην Ορθόδοξη παράδοση και την εκκλησία με ισχυρό θρησκευτικό συναίσθημα με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, ενώ παραδέχεται ότι αν και ο ίδιος είναι γιατρός δεν έχει καταφέρει μέχρι ώρας να την πείσει να κάνει το εμβόλιο. 

Είναι πατέρας τριών παιδιών όλοι εμβολιασμένοι, αναφέρει ότι «στην οικογένειά μας ζούμε με τον φόβο της νόησης της υπέργηρης γιαγιάς και τονίζει λέγοντας «θέλω να συνεχίσει να ζει και όχι να πεθάνει από την ηλιθιότητα του μη εμβολιασμού». Μάλιστα απευθύνει έκκληση στον τοπικό Μητροπολίτη και στους ανθρώπους  γύρω από αυτόν να αλλάξουν στάση να προτρέψουν τους πιστούς να εμβολιαστούν.  

Είναι αποφασισμένος όπως λέει να προχωρήσει «σε γραπτή και επώνυμη καταγγελία στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας» και να υποβάλλει μηνύσεις σε πρόσωπα που ο ίδιος γνωρίζει ως υπεύθυνους και υπαίτιους για την κατάσταση της μητέρας του.

ΠΗΓΗ: vetonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here