Ότι κι αν είχε η σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε, αποχαιρετίστηκε με δυνατό και δίχως τελειωμό γλέντι από γονείς, δασκάλους αλλά και τα παιδιά του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού.

Με επιτυχία διοργανώθηκε το παραδοσιακό γλέντι στην αυλή του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού, με τη φροντίδα του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ένα γλέντι που τα είχε όλα! Αρχικά η βραδιά ξεκίνησε με χορευτικές επιδείξεις των μαθητών του σχολείου, οι οποίοι ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς, τους δασκάλους αλλά και από όσους έδωσαν το παρών για να στηρίξουν τις προσπάθειες του σχολείου και να ζήσουν λίγες όμορφες στιγμές!

Η βραδιά δεν άργησε να «αρπάξει φωτιά» ώστε γονείς με τα παιδιά να στήσουν χορό, υπό των ήχο παραδοσιακών τραγουδιών με αστείρευτο κέφι!

Μάλιστα ο Σύλλογος είχε φροντίσει και για λαχειοφόρο αγορά, με μεγάλο δώρο ένα όμορφο ποδήλατο το οποίο κέρδισε μαθήτρια του σχολείου! Στο γλέντι του σχολείου παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Άργους Ορεστικού κα Αφροδίτη Μπελονάκη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here