Δεν ήθελαν και πολύ τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου «Αργέσται» στο Άργος Ορεστικού για να πάρουν «φωτιά» και να το ρίξουν στο χορό, στην εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Άργους Ορεστικού. Παραβρέθηκαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπατσόγλου ενώ την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Λεωνίδας Μπάρδος, εκφράζοντας θερμές ευχές στο Δ.Σ αλλά και τα μέλη του συλλόγου!

Χαιρετισμό και σύντομη ομιλία απηύθυνε η πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου κα Βίκυ Σπυροπούλου, κάνοντας παράλληλα και ένα απολογισμό των δράσεων συλλόγου, αλλά και στέλνοντας σαφή μηνύματα σε όσους στέκονται εμπόδια στην πολιτιστική ανάπτυξη του Άργους Ορεστικού.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου καθώς και ο δήμαρχος Παναγιώτης Κεπατσόγλου. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα, με την φημισμένη παραδοσιακή ορχήστρα «Χάλκινα Ηχοχρώματα». Τυχερός που κέρδισε το φλουρί στάθηκε μέλος του ομίλου που ανήκει και στο χορευτικό συγκρότημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here