Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μέσω facebook ο Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, παράγοντας του ΑΓΣ Καστοριάς διέκοψε την προπόνηση στο γήπεδο της Ποριάς με την δικαιολογία ότι το γήπεδο του ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΠΟ Καστοριάς:

Το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουμε γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς πως δεν ανεχόμαστε και ούτε θα ανεχτούμε στο μέλλον κανενός είδους τραμπουκισμούς όπως τον σημερινό του παράγοντα (?) του ΑΓΣ Καστοριάς Μ.Γ. που διέκοψε την προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Ποριάς με την δικαιολογία ότι το γήπεδο του ανήκει!!!!!

Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε μέρος της αποτυχίας του!!

Ας αναλογιστεί λοιπόν τις ευθύνες του για την κατάντια της ιστορικής ομάδας της Καστορίας και ας αφήσει το υγιές σωματείο μας έξω από αυτό το θέατρο του παραλόγου!!

Ο σύλλογός μας ως ο μοναδικός εκπρόσωπος (ποδόσφαιρο) του Νομού Καστοριάς σε Εθνική Κατηγορία δίνει καθημερινό αγώνα διατηρώντας τον ρομαντισμό που τόσο λείπει από το ποδόσφαιρο στις μέρες μας και είναι το καμάρι του πολύπαθου Καστοριανού ποδοσφαίρου, κάνοντας περήφανους τους Καστοριανούς με την φετινή του παρουσία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here