Πριν 4 χρόνια η δολοφονία του Παύλου Φύσσα συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ η δίκη των ενόχων συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Προς τιμήν του η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πραγματοποίησε συγκέντρωση-εκδήλωση χθες το βράδυ στην Καστοριά.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι:

«Πριν 4 χρόνια η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την συμμορία της Χρυσής Αυγής συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ η δίκη των ενόχων συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.
Ο Killah P, όπως είναι γνωστός στο καλλιτεχνικό στερέωμα, έδινε τον δικό του αγώνα, με όπλο του τον στίχο και την μουσική, ενάντια στον νεο-φασισμό που ακόμα και σήμερα υφέρπει και ιδεολογοποιεί την αγανάκτηση του κόσμου.
Με αυτή την έννοια η δολοφονία του τον καθιστά ένα σύμβολο ενάντια σε κάθε αυταρχική ανερχόμενη ιδεολογία, που συνήθως χαρακτηρίζουμε ως φασιστική ή νεοναζιστική.
Είναι ένα σύμβολο που εκφράζει την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την διεκδίκηση, την αξιοπρέπεια.
Οι αυταρχικές ιδεολογίες σήμερα χτίζονται ιδεολογικά γύρω απο κάθε τύπου νεορατσισμού (πέρα απο τον κλασικό ρατσισμό που θέτει βιολογικά κριτήρια, ο νεορατσισμός εμπλουτίζεται με εθνικιστικό χρώμα, με διακρίσεις κατά του φύλλου, του μετανάστη και γενικά ότι θεωρεί ως διαφορετικό και υποδιαίστερο)
Ο αγώνας του “Killah P”, Παύλου Φύσσα πρέπει να συνεχιστεί… Οφείλουμε να συνεχιστεί! Είναι ένας αγώνας για τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα που πάντα πρέπει να ξαναδιεκδικούνται, γιατί πάντα κάποιοι θα τα θέτουν υπο αμφισβήτηση ή θα τα καταπατούν ξεκάθαρα.
Κι αν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο πρέπει να ξεκινάμε απο την αυλή μας.
Μου είπαν να μην κάνω όνειρα τρελά
να μην τολμήσω να κοιτάξω τα αστέρια
μα εγώ ποτέ μου δεν τους πήρα σοβαρά
πήρα τον κόσμο ολόκληρο στα δυο μου χέρια
(Killah P- Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ)».

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Φωτογραφία του χρήστη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Φωτογραφία του χρήστη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια κοινωνία που πηγαίνει αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Ντάνο, στήνει άγαλμα/αλλάζει όνομα δρόμου προς τιμήν ενός αλητήριου κηφήνα ράπερ, εκφράζει αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον τρομοκράτη Ρομανό και καίει κάθε Δεκέμβρη την Αθήνα για κάποιον τυχαίο Αλητάμπουρα Γρηγορόπουλο, γόνο ζάμπλουτης οικογένειας. Ειλικρινά θεωρείτε με το χέρι στην καρδιά ότι ΔΕΝ της αξίζει αυτό που βιώνει?? Μα αλήθεια…..Μνημόνια ρε κουφάλες μέχρι να πάρει Champions League η Λειβαδιά…..έτσι μπας και στρώσετε χαρακτήρα Γίδια!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here