Η ΕΠΣ Καστοριάς καλεί σε συνέντευξη για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου

Την Τετάρτη 21/03/18 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης.

Στην συνέντευξη θα  συμμετέχουν ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και εκπρόσωποι των δυο σωματείων, ΟΜΌΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ και ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, οι προπονητές, οι αρχηγοί, και ο διαιτητής του τελικού, θα μιλήσουν στα ΜΜΕ για τον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος θα αναδείξει αφενός μεν τον κυπελλούχο της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τη σεζόν 2017/2018 και αφετέρου τον εκπρόσωπο του νομού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Η Ε.Ε της ΕΠΣ προσκαλεί τους δημοσιογράφους να παρευρεθούν στην συνέντευξη τύπου για τον 40ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Κάνουμε κάλεσμα και στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Antennes fm και η εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ σε συνεργασία με την ΕΠΣ θα κληρώσουν δύο μπάλες ποδοσφαίρου για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, παίρνοντας δωρεάν στην είσοδο χαρτάκι για την κλήρωση.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Η Ε.Δ/Ε.Π.Σ. Καστοριάς καλεί τους διαιτητές της νέας Σχολής του 2018 να βρίσκονται στο γήπεδο ΔΑΚ Καστοριάς στις 14:30 ώστε μαζί με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης κ. Ρόντση Γρηγόριο να παρακολουθήσουν μαζί τον Τελικό Κυπέλλου “pizza & barfood” η πάπια και να πραγματοποιήσουν την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here